4 Haziran 2016 Cumartesi

YOKSA EN HAKİKİ MÜSLÜMAN HAMAMBÖCEĞİ Mİ? (18+)




Erdoğan, alkollü içki tüketimine kıstlamalar, yasaklar getiriyor ama galiba kendisi gizli gizli demleniyor. Hem de öyle bir şey içiyor ki adeta uçuruyor, diye kuşkulanmaya başladım. Bakınız Erdoğan ne diyor: “Zürriyetimizi artıracağız diyorum. Nüfus planlamasıymış, doğum kontrolüymüş, hiçbir Müslüman aile böyle bir anlayış içinde olamaz. Rabbim ne diyorsa, sevgili peygamberim ne diyorsa biz o yolda gideceğiz.” Bunlar ayık kafayla çıkıp da milyonlarca insana söylenecek laflar mı? Zürriyetlerini artıracaklarmış, mevcut zürriyet yetmedi Suriye’den ithal ettik zaten ama her ne hikmetse yine yetmedi daha da artırmak gerekiyormuş. Tabii iş sahası çok fazla nüfus da az, işsizlik yok, her şey güllük gülistanlık tek eksiğimiz var onu da mesir macunu ve cevizli sucukla takviye edip zürriyetimizi artırmamız lazım. Haydi belinize kuvvet!
            Ayrıca Müslüman neden ertesi gün hapı almaz ya da kondom kullanmaz onu da anlamış değilim. Müslüman rüşvet veren ve kara para aklayan birinin “önüne yatar”, Müslümanın evinde altı çelik kasa ve para sayma makinesi olur, Müslümanın ayakkabı kutularına istiflenmiş balya balya dolarları olur, Müslüman rüşvet alır, Müslüman yolsuzluk ve hırsızlık yapanı koruyup kollar, Müslüman garibin gurebanın anasına söver; ama Müslüman kondom takmaz. İlginç bir Müslümanlık anlayışı, insanın penisine bakınca sünnetli olduğundan Müslüman olduğunu anlarsınız ama o sünnetli penise kondom takılırsa kamışın sahibi Müslümanlıktan çıkmış oluyor.
            Acaba tavşanlar ve fareler de Müslüman mı? Malum zürriyet konusunda bayağı iddialılar. Hızla ürüyorlar. Ben onu bunu bilmem, bence en Müslüman mahluk hamamböcekleri bu Müslim-i mahlukatın ne özelliği var biliyor musunuz? Dişi hamam böceği erkekle çiftleştikten sonra erkeğin spermlerini vücudunda canlı olarak muhafaza eder, bunları daha sonra kullanarak yumurtlayabilir hem de öyle verimli kullanır ki bir çiftleşmeden bir koloni dolusu hamamböceği türeyebilir.
            Erdoğan ilginç bir şekilde doğum kontrolü yapanları zındık ilan ettikten sonra “Rabbim ne diyorsa, sevgili peygamberim ne diyorsa biz o yolda gideceğiz” diyor ki bu da ayrı bir tuhaflık. Kuran’da ertesi gün hapını yasaklayan ayet mi var, kondom kullanmayın diye hadis i şerif mi var? Dini bilgim pek fazla değildir ama böyle bir hadis ya da ayet olmadığını zannediyorum. Bununla beraber “Rüşveti alana, verene, aracılık edene Allah lanet etsin!” diye bir hadis i şerif var.
            Ensar Vakfı’nın Çorum’da, Karaman’da, Rize’de, Bitlis’te neler yaptığını biliyoruz. Keşke Erdoğan bu sözleri daha önce sarf etseydi de önceden Ensar Vakfı’nın niyetini anlasaydık. Tabii ya onlar hakiki Müslümanlar olarak zürriyetimizi çoğaltmak için canla başla çalışıyorlar. Tek amaçları zürriyetimizi çoğaltmak. O yüzden önlerine çıkan herkesle zürriyet çalışması yapıyorlar. İki haneli işsizlik rakamları, iş kazaları, PKK terörü, İŞİD terörü, basına uygulanan sansür ile milletin anasını belleyenler de bunu zürriyete katkıda bulunmak için yapıyordu. Hatta bir işadamı vardı “Milletin a..na koyacağız!” diyordu. Şimdi onun da ne kadar temiz pir ü pak bir Müslüman olduğunu anladım. Milletin a..na koyacak ki milletin zürriyeti artsın tabii ya.
            Eğer bir cumhurbaşkanı çıkıp da insanların seks hayatına müdahale ediyorsa ortada ciddi anlamda bir sorun vardır. Şimdiye kadar hiçbir cumhurbaşkanının insanların yatak odasına bu kadar rahat müdahale ettiği olmamıştı. İyiden iyiye bir totaliter rejim olduk. Yakında tuvalette ..tümüzü nasıl yıkayacağımızı da tarif etmeye kalkan olursa hiç şaşırmayacağım.

Hiç yorum yok: