1 Mart 2012 Perşembe

NEDEN DİNİ TARTIŞIYORUM?

Birilerinin gökte oturan bir hayalete inanması, eğilip kalkması, onun yüceliğinden dem vurması beni rahatsız etmez. Olay bununla bitse umrumda bile değil. Peki neden burdayım? Bu hayaletin yazdığı iddia edilen kitapta dünyanın en sadist en sapık insanının bile aklına hayaline sığmayacak slasher tarzı istismar filmlerinde bile raslanmayacak inanılmaz işkence sahneleri var. Filmlerde adamın burnu kanasa +18 diye uyarı koyanlar Kuran'ı ve Cehennem işkencelerini minicik çocuklara anlatıp körpe beyinlerin ruh sağlığını bozuyorlar. Quentin Tarantino'nun filmlerinden daha sadistik, Hostel serisinden daha kanlı, Elm Sokağı'nda kâbustan daha korkunç bir kitap Kuran. Stephen King'in romanları neymiş ki al Kuran oku daha korkunç. Bu sitede mi başka yerde mi tam hatırlayamıyorum imzası "Kâfirler için yaşasın Cehennem" olan bir sapık vardı. Hatta buraya üye olan biri "ateistibnelerisikmek" diye nick alıp ana avrat dümdüz gitmişti. Bloguma gelen bir yorum "Senin inanmadığın Allahını s..., ananı, avradını, sülaleni s..." diye başlıyordu. Öbür dünyanın Cehennem işkenceleri ve beyin yıkamalarıyla bu dünyayı Cehennem'e çeviriyorlar ama farkında değiller. Cennet vaatleriyle süslü hadis ve ayetlere gelirsek onlar da resmen +18 memeleri yeni tomurcuklanan sübyanlardan inci gibi oğlanlara kadar, hatta hatta bir kişiye 72 bakire vaat eden sapık sapkın içkili grup seks alemleri Tinto Brass'ın erotik filmlerini sollar. Ereksiyon sorunun mu var? Aç da oku viagra niyetine. Niyetim incitmek değil, niyetim kırmak değil, niyetim üzmek değil ama bıktım artık vebalı, hasta, sapık... muamelesi görmekten. Peki neden hasta muamelesi, sapık muamelesi görüyoruz? Çünkü Kuran bizim sapık, hasta, zavallı olduğumuzu söylüyor. Bizim "aşağılık maskara maymunlar" olduğumuzdan dem vuruyor. Oysa Kuran denen kitap öyle işkencelerle süslü ki ancak bir sapığın hem de dünyadaki gelmiş geçmiş en büyük sapığın elinden çıkmış olabilir ne Ichi the Killer ne Cannibal Holocaust ne de Halloween insanı Kuran kadar dehşete düşürebilir. Olağanüstü bir kitap, her sayfası ayrı mucize, ayrı dehşet, ayrı vahşet... Ama bunlar önemli değil çünkü sizi ateşlere atacak olan Allah sizi çooooook seviyor. Pekii neden sizi ızgara yapıyor söyleyeyim mi zamanında saçma sapan bir yemin etmiş:Eğer dileseydik, herkese hidayetini verirdik. Fakat benim, “Andolsun, cehennemi hem cinlerden hem de insanlardan dolduracağım” sözüm gerçekleşecektir.(SECDE Suresi 13. Ayet)

Pekii ortada fol ok yumurta yok neden böyle zırva bir yemin etmiş? Onun da açıklamasını sorarsanız ona da bir cevap var:Yoksa daha önce Mûsâ’nın sorguya çekildiği gibi, siz de peygamberinizi sorguya çekmek mi istiyorsunuz? Her kim imanı küfre değişirse, o artık doğru yoldan sapmış olur. (BAKARA Suresi 108. Ayet)

Sorma, sorgulama; koyun gibi itaat et. İslam bu, din budur! Yazık değil mi insnalara, yazık değil mi yollarda tacize tecavüze uğrayan zihinsel özürlülere, yazık değil mi boş yere yaşanan bir hayata! Eğer daha güzel bir dünyaya engel olmasa, eğer insanlara bireycilik ve bencillik aşılamasa, eğer sınıf savaşımının önündeki en büyük engel olmasa bana ne dinden. Biri göklerde dolaşan bir hayalete inanmış, hah çok da tın!

Hiç yorum yok: