22 Temmuz 2017 Cumartesi

DİNDAR VE KİNDAR EĞİTİM




Kutlu Doğum Haftası diye bir saçmalık Türkiye’nin dışında hiçbir Müslüman ülkede yok. Zaten dinî günler ve bayramlar Miladî takvime göre değil Hicrî takvime göre yapılır. Kutlu Doğum Haftası’nın her sene nisana gelmesi saçmalık. Ama bu amaçlı bir davranış; amaç 23 Nisan yerine başka bir alternatif yaratmak, çocuklara 23 Nisan’ı unutturma amaçlı. Ayrıca bu yıl referandum nedeniyle pek çok Kutlu Doğum etkinliğinin geçen seneden çok daha geç Nisan’ın yarısı geçtikten sonra yapılması bazılarının aslında Kutlu Doğum’a ne kadar önem ve değer verdiğini gösteriyor. Mekke’nin ne zaman fethedildiği bilinmiyor bile, ne günü ne ayı biliniyor. Çıkıp 1 Ocak diye yalan söylüyorlar, neden? Yılbaşına alternatif bir kutlama uydurmak için. Önce Kutlu Doğum haftası  müfredata girdi, sonra 15 Temmuz müfredata girdi, şimdi de dindar ve kindar bir nesil için “cihat” müfredata giriyor. Dindarlık başkasına ders dayatmakla mı olur yoksa dindarlık TEOG’a ve LYS’ye din soruları ekleyerek mi olur, yoksa dindarlık Arapça dersini müfredata sokarark mı olur? Bunlar dindarlık değil göz boyamadır, samimiyetsizliktir. Dindar insan başkasına ders dayatmaz eğer gerçekten dindarsa kendisi dininin gereklerini yapar mesela kutu kutu paraları istiflemez, ev, yat, kat, gemicik almaz. Bir ev, bir araba alır gerisini ( ihtiyaç fazlasını ) fukaraya bağışlar, infak eder. Ama ( Türkiye’de öyle biri neyse ki yok ) birisi kalkar da tüyü bitmemiş yetimin, fakirin fukaranın parasıyla kendisine saray yaptırırsa o kişi dindar falan değildir, düpedüz firavundur. 1.400 yıl önce İslam’ın ikinci halifesi Ömer bakın ne diyor: “Halkının en fakir insanıyla eşit yaşamayan hükümdar zalimdir” diyor. Bunu da koyunsana müfredata. Hani Müslümandınız? Halkın büyük bir kısmı açlık sınırının altında yaşarken halkın parasıyla yaptırdığı saraylarda sefa süren hükümdar zalimdir, firavundur. Madem Müslümansınız bunu da anlatınsana çocuklara! Ama sizin derdiniz başka siz dindar değil biatçı, koyun bir nesil istiyorsunuz. Gelin size yardım edelim. İşte dindar ve kindar bir nesil için hazırladığımız bazı okuma fişleri:

Oya ip atla. Dur Oya, dur. İpi al gel. İpi Cem’e ver. Cem bak bu ip, tut ipi tut. Ne yaptın Cem çok ayıp! Elini orandan çek, çek elini çek. Hayır Cem, hayır pipi değil Cem. İpi dedim Cem. Cem ipi tut, Cem ipi ilmek yap. Yap Cenk yap. Cem Baran’ı bul, bul Cem bul. İlmeği boynuna geçir, geçir Cem geçir. Cem Baran’ı as, as Cem as. Cem Baran’ı öldür, kanıyla duş al Cem. Al duş al Cem.  

Ayşegül şort giyinme, giyinme Ayşegül giyinme. Ali bak, bu Ayşegül. Ali bak bacakları kaymak gibi değil mi, Ali onu taciz et. Üstüne onu döv. Ali sen masumsun. Ayşegül sen horospusun, Ayşegül horospu olma.  Ali onu sıkıştır, Ali ona tecavüz et, et Ali et. Hakim Amca Ali’yi serbest bırak, bırak Amca bırak.

Abdurrahman bak bu tarikat. Tarikatçı amcalar bakın bu Abdüş, onu dindar ve kindar yapın. Abdüş tarikata gir, gir Abdüş gir. Tarikatçı şıhlar, siz de bana bakın, bakın şıhlar bakın. Öbür tarikat ağzımıza mıçtı, siz ağzımıza mıçmayın. Yoksa sizin için de bizi kandırdı, deriz; sizi de hain ilan ederiz. Ederiz ha ederiz. 

Fatoş gel, gel buraya gel. At o doğum kontrol hapını. At Fatoş at. Selami haydi beline kuvvet. Selami dur naaptın, Selami dışarı boşalma, Fatoş’un içine boşal. Selami ve Fatoş Müslüman doğum kontrolü yapmaz. Yapmaz Selami, yapmaz Fatoş. Doğur Fatoş, doğur… En az üç tane çocuk doğur; üç de yetmez Fatoş. Yetmez Fatoş yetmez, beşer onar doğur, fare gibi üreyin. Fare Fatoş fare. (Gerçi bu fiş artı 18 oldu ama o kadar da kusur olsun canım)

Sansar Vakfı gelin alın bunları, bunlar gariban çocuklar siz tecavüz edin, ben sizi savunurum. Daima arkanızdayım, korkmayın. Ne siz de benim arkamda mısınız? Yok sakın haa siz gelin şöyle önümde durun, amman diyim arkama geçmeyin.

Hiç yorum yok: