22 Şubat 2009 Pazar

ALLAH'IN RAHMETİ

De ki: “Ey kendilerinin aleyhine aşırı giden kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.” (ZUMER/53)

Şüphesiz senin Rabbin, elbette mutlak güç sahibidir, çok merhametlidir (ŞUARA/9)

Kendileri ile huzur bulasınız diye sizin için türünüzden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet var etmesi de O’nun (varlığının ve kudretinin) delillerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır. (RUM/21)

(Ey Muhammed!) De ki: “O kitabı göklerin ve yerin sırrını bilen indirmiştir. Şüphesiz O, bağışlayandır, çok merhamet edendir.” (FURKAN/6)

Ne kadar güzel değil mi? Allah tanrı değil de sevda kelebeği mübarek. Ne iyi ne cici. Sevgi dolu. Kollarını açmış bekliyor. Gel kulum gel... Gel de seni şefkat manyağı yapayım. Diyor.

Ama duur hemen mest olma. Bir de şunlara bak:

Geberesice nasıl da ölçtü biçti (MÜDDESSİR SURESİ / 19)
Sonra gene de geberesice, nasıl da ölçtü biçti.(MÜDDESSİR SURESİ / 20)

Ne bu şimdi? Bir insana kızmış Allah(?!?!) Öfkelenen bir Allah... Allah'ın her şeye gücü yetmiyor mu? Allah neden öfkeleniyor? Madem öfkeden yerinde duramayıp hakaret edecek sinirlenecek baştan kötülük yaptırtmasın kuluna. Niye böyle kendi kendini yiyor yoksa gücü her şeye yetmiyor mu? Eğer öyle ise nasıl milyarlarca insanı Cehennem'de yakacak? Nasıl başka milyarlara da memeleri turunç gibi karı kız ayarlayıp sonsuza dek şarap meyve ve seks verecek? Ayrıca neden insanlar bu dünyada yapınca günah zina olacak da öte tarafta aynı şey güzel bir ödül olacak? Orda kötü değilse burda seks neden kötü?

Bir takım beyinsiz insanlar: "Onları daha önceki kıblelerinden çeviren nedir?" diyecekler. De ki: "Doğu da Allah'ındır, batı da. O dilediğini doğru yola yöneltir." (BAKARA SURESİ / 142)

Kahrolası insan, ne kadar nankördür. (ABESE SURESİ / 17)

Bir başka zırvalık, suç insanda mı yoksa onu yaratanda mı? Neden nankör yarattın, neden beyinsiz yarattın ve neden nankör ve beyinsiz yarattığın halde ona kızıyorsun? Hiç Allah öfkelenir mi, hakaret eder mi? Eğer kızıyorsa eğer sövüyorsa sıradan bir insandan ne farkı kalır bu tanrınn?

Yahudiler: "Üzeyir Allah'ın oğludur" dediler; hristiyanlar da: "Mesih Allah'ın oğludur" dediler. Bu, onların ağızlarıyla söylemeleridir; onlar, bundan önceki inkâr edenlerin sözlerini taklid ediyorlar. Allah onları kahretsin; nasıl da çevriliyorlar? (TEVBE SURESİ / 30)

Sen onları gördüğün zaman cüsseli yapıları beğenini kazanmaktadır. Konuştukları zaman da onları dinlersin. (Oysa) Sanki onlar (sütun gibi) dayandırılmış ahşap-kütük gibidirler. (Bu dayanıksızlıklarından dolayı da) Her çağrıyı kendileri aleyhinde sanırlar. Onlar düşmandırlar, bu yüzden onlardan kaçınıp-sakının. Allah onları kahretsin; nasıl da çevriliyorlar. (MÜNAFİKUN SURESİ / 4)

Allah onları kahretsin mi???? Bu sözler Allah’ın sözleri mi yoksa Muhammed’in sözleri mi? Bu öfke Allah’ın öfkesi mi yoksa Muhammed’in öfkesi mi?

Allah’a karşı gelmekten sakınanları Rahmân’ın huzurunda bir elçiler heyeti gibi toplayacağımız, suçluları da suya koşan susuz develer gibi cehenneme sevk edeceğimiz günü düşün! (MERYEM/85-86)

Oldu düşündüm. Pek bir sadistsin.

De ki: "Allah katında, 'kesinleşmiş bir ceza olarak' bundan daha kötüsünü haber vereyim mi? Allah'ın kendisine lanet ettiği, ona karşı gazablandığı ve onlardan maymunlar ve domuzlar kıldığı ile tağuta tapanlar; işte bunlar, yerleri daha kötü ve dümdüz yoldan daha çok sapmışlardır." (MAİDE SURESİ / 60)

Ne bu??? Bu okuduğum Kuran mı yoksa çocuk masalı mı? Hani bir cadı prensin birini kurbağaya çevirmiş ya şimdi de Allah onu bunu domuza maymuna çeviriyor bir hokus pokusla.

Andolsun, sizden cumartesi (günü) yasağı çiğneyenleri elbette biliyorsunuz. İşte biz, onlara: "Aşağılık maymunlar olun" dedik. (BAKARA SURESİ / 65)

Zavallı İsrailoğulları Cumartesi günü balık avladılar diye maymuna çevrilmişler. Allah’ın marifeti. Sınav yapmış başka günler balık uğramıyormuş da cumartesi Allah akın akın balık göndermiş onlarda aç ne yapsınlar cumartesi balık avlamışlar. Vayy sen nasıl cumartesi çalışıp bana karşı gelirsin, açsan öl çoluk çocuğun da ölsün deyip hepsini maymuna çevirmiş. Hokus pokus! Aşşağılıkus maymunus!

Mearic Suresi
Gerçekten, insan, 'bencil ve haris' olarak yaratıldı. (19)
Kendisine bir şer (kötülük) dokunduğu zaman feryadı basar. (20)
Ona bir hayır dokunduğunda engelleyici olur (veya cimrilik eder). (21)

Sağolasın canım benim insanları bu kadar şerefsiz, dümbük, pezevenk, hötveren, gavat o…pu yarattığın için demek ki sen çok büyüksün çok yücesin. Bu kadar beceriksizsen ne diye yaratıyorsun? Önce yaratıp sonra ben sizi ipne yarattım, ben sizi puşt yarattım. Hepinizin yedi sülalesini bilmemne edim, diyor. Yuh ne biçim tanrısın be. Ne ağzı bozuk tanrısın edepli ol biraz ayıp ayıp!

Hani o inkâr edenler, seni tutuklamak ya da öldürmek veya sürgün etmek amacıyla, tuzak kuruyorlardı. Onlar bu tuzağı tasarlıyorlarken, Allah da bir düzen (bir karşılık) kuruyordu. Allah, düzen kurucuların (tuzaklarına karşılık verenlerin) hayırlısıdır. (ENFAL SURESİ / 30)

Yahu karar ver. Tutklamak mı, öldürmek mi, sürgün etmek mi? Hani sen her şeyi bilirdin? Muhammed yoksa bunu da sen mi yazdın?

Ha unutmadan Allah tuzak da kurarmış. (Tuzak kurucuların sinsilerin en hayırlısıymış. Nasıl oluyorsa artık. Zaten imzama ilham kaynağı olan ayet budur.)

Esleri ve cariyeleri disinda, mahrem yerlerini herkesten koruyanlar, dogrusu bunlar yerilmezler. (Mearic29-30)

E bu kadarına pes doğrusu! Pipini karınla cariyene göster başkası görmesin diyor. Resmen bunu diyor. Yahu hani şu Çükütay diye bir tanrı uydurup ayet yazmıştı ya bir arkadaş aha aynı Rabbimiz Çükütay’ın ayetleri gibi.

Ayetlerimize karşı inkâra sapanları şüphesiz ateşe sokacağız. Derileri yanıp döküldükçe, azabı tadmaları için onları başka derilerle değiştireceğiz. Gerçekten, Allah, güçlü ve üstün olandır, hüküm ve hikmet sahibidir. (NİSA SURESİ / 56)

Oooha bu ne? Bu ne sadistlik böyle!


Onlar için (zehirli olan) dari' dikeninden başka bir yiyecek yoktur. (ĞAŞİYE SURESİ / 6)
Muhakkak ki onlar, mutlaka ondan (zakkum ağacından) yiyecek, böylece onunla karınlarını dolduracak (doyuracak) olanlardır. (SAFFAT/66)

Müslüman olmayanlar olarak Cehennem’de zıkkımın dibini yiyeceğiz ve darı dikeni yiyeceğiz. Suçumuz ne? Allah’a inanmamak. Sırf bunun için ha! Yazıklar olsun! Ama bir dakika önce sadece darı dikeni diyor sonra o ayeti unutmuş olacak ki bir de yanına zıkkım veriyor. Unutkanlık işte.


Orada serinlik bulamayacaklar, islediklerine uygun olan kaynar su ve irin disinda bir icecek tadamiyacaklardir(Nebe24-26)

Ama baak Allah düşünceli kuru kuruya boğazımızdan geçmez diye içecek de veriyor. Eyvallah. Ne de olsa o çok merhametli, çok bağışlayıcı, sevgi dolu.
Bak şimdi Kuran’ın Allah katından olduğuna inandım. Yahu hangi sapığın aklına gelir işkence olarak bir yandan yakmak bir yandan da kanlı irin içirip darı dikeni yedirmek.

Aaaah insanlar ahh! İşte Kuran vicdannızla okuyun insafınızla okuyun! Kul olmadan önce insan olun. İnsanım insanız inanmayan da insan deyin öyle okuyun ve düşünün korkmadan üzülmeden sorgulayın. İçinizden demiyor musunuz hayır olamaz olamaz böyle şey, demiyor musunuz? Korkmayın bu şeytanın vesvesesi değil. Bu VİCDANINIZIN SESİ!

Hiç yorum yok: